VELKOMMEN TIL

Danova Data Cloud –
dit online datasystem

Danova – Data Cloud, er Danovas unikke, online datasystem, hvor du med den højeste IT‑sikkerhed, nemt og brugervenligt kan visualisere, indhente og bruge dine data, når som helst og hvor som helst.

Login
Demo

TEST Danova Data Cloud

Vælg en demo

Hos Danova, har vi flere online testsites på vor adresse. Bl.a. en pumpestation med niveau- og regnmåling, GPRS nedbørsmåler samt diverse niveaumålere. Du kan se dem online ved at vælge din demo nedenfor.

Prøv dig frem, tryk løs, hent rapporter og meget mere, du kan ikke gøre noget forkert.

D-Eye
D-Rain
Niveau
Flow

En verden af nye muligheder

Der er ingen begrænsninger for, hvilke produkter du kan koble til det online system. Ved hjælp af f.eks DanovaLogEasy, NivuLogPCM eller MUC, kan du koble f.eks vandmålere, tryktransmittere, elmålere, niveaumålere samt flowmålere og meget, meget mere på systemet, nemt og brugervenligt.

Du er sikret en oppetid på over 99%

Systemet er unikt idet der er flere servere, der arbejder sammen. Det vil sige, at såfremt der er en opdatering, vil du aldrig opdage det, da den ene server opdaterer, mens den anden kører ubesværet videre. Når opdateringen er på plads, tager den netop opdaterede server over, og den anden server opdateres. Du kan altså arbejde ubekymret i systemet, døgnet rundt og logge ind via denne side eller via onlinedata.danova.dk (anbefales).

Ingen bekymringer, bare pålidelige data

Alle data er centralt tidsstemplede (UTC) og synkroniseres automatisk. På den måde undgår du tidsforskydninger, bekymringer omkring sommer/vintertid m.m. Derfor kan du også altid regne med, at de data du henter på et givent tidspunkt, er helt pålidelige.

Et online system med masser af fordele

Det der klart er den største fordel er, at systemet ikke er bundet til en fast udbyder. Loggerne finder selv det bedste antenne signal, uanset udbyder og uanset om denne måtte være på den anden side af kloden (uden ekstraomkostninger). Danovas online system – D2W (device to web), gør det muligt for dig, nemt og simpelt, at overvåge dine online målere i felten og evt. vække udstyret.

Fordelene er mange, og her er nogen af dem du kan se / justere online, 24 timer i døgnet, året rundt:

 • Oversigtskort med placering og status

 • Batteristatus

 • Antenneforhold og signalstyrke

 • Rapporter/grafer,
  dag – uge – måned – år

 • Hente data (også historiske)

 • Logging- og sende-intervaller

 • Status lige nu – “wake up”

 • Opsætning af SMS og e-mail alarmer

 • … og meget, meget mere

Kontakt os og hør mere
DANOVA dataserver
DANOVA dataserver